diumenge, 10 de novembre del 2019

Reglament

  1. És obligatori l'ús del casc.
  2. Aquesta pedalada té l'objectiu de promoure el món de l'esport dins del turisme de muntanya i no ha de ser considerada una competició.
  3. Els participants hauran de complir totes les normes del codi de circulació.
  4. L'inscrit participa lliurement i sota la seva responsabilitat tant personal com davant de tercers.
  5. El fet de participar comporta l’acceptació del reglament i la renúncia a tots els drets contra l’organització derivats dels danys que es puguin ocasionar durant la Pedalada
  6. L'organització no es fa responsable dels actes irresponsables comesos pel participant.
  7. En cas d'accident, l'organització dona servei només fins a l'hospital més pròxim.  L’assistència sanitària serà coberta per la llicència BTT. En cas de no tenir-ne s’ha de contractar amb la inscripció (assegurança d’un dia)
  8. L'organització es reserva el dret de fer qualsevol tipus de modificació.
  9. Els participants menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats.
  10. Es prega respectar el medi ambient i l'entorn, i deixar les deixalles als punts habilitats. Es recomana llicència BTT cicloturista.
  11. Els participants cedeixen els drets d'imatge i autoritzen la publicació i posterior ús de les fotografies que es facin en el decurs de l'activitat.
  12. En cas d'anul·lació de la prova per inclemències meteorològiques o causes de força major, es donarà igualment l'obsequi commemoratiu i l'esmorzar.
  13. 15 dies abans de la Cabrilenca BTT, en cas de no poder participar, ja no es tornaran els diners.
  14. Les inscripcions són personals i intransferibles, només poden ser utilitzades per la persona inscrita. L'organització no es fa responsable dels que participin sense dorsal o amb el dorsal d'una altra persona.
  15. Per optar als premis de l'escalada a la Mútua, cal realitzar tot el recorregut llarg amb la mateixa bicicleta, sense fer-ne cap tipus de modificació, i no es poden utilitzar bicicletes elèctriques.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada